VERKKOKURSSIT

Kiitollisuuskoulu (aloitus 26.8)

Kiitollisuuskoulu (aloitus 26.8)

Kiitollisuus ei ole vain tottumuksesta lausuttu ”kiitos” tai kukkahattutätien käyttämä kaunis sana. Se on todellinen voima, joka näkyy ja tuntuu niin mielessä kuin kehossakin. Kiitollisuus muuttaa elämäämme paremmiksi. Eikä vain elämäämme, vaan myös meidät.

Jokainen voi nauttia kiitollisuuden monipuolisista hyödyistä yksinkertaisesti lisäämällä kiitollisuutta elämäänsä. Teoriassa helppoa. Käytännössä usein yllättävän haastavaa. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään sisäisen kiitollisuudentunteesi ja havaitsemaan elämässäsi olevat pienet ja suuret kiitollisuuden aiheet.

 

OHJEITA KURSSILLE ILMOITTAUTUVILLE:

Ilmoittautumisen yhteydessä saat kaksi sähköpostiviestiä, joissa toisessa on ohjeet kurssialustalle liittymisestä. Mikäli sähköposteja ei ala kuulua, kannattaa kurkata roskaposteista. Joskus valitettavasti viestit päätyvät sinne.

59,00

Kurssilla opit

  • Mitä kiitollisuus todella on
  • Mihin kaikkeen kiitollisuus vaikuttaa
  • Miten kiitollisuutta voidaan lisätä
  • Mitkä asiat vaikeuttavat kiitollisuuden tuntemista
  • Miten kiitollisuus toimii voimavarana arjessa ja haasteiden keskellä

Kiitollisuuskoulu kestää viisi viikkoa ja se koostuu luennoista ja erilaisista käytännön harjoituksista. Kurssin lopussa on liveluento, jossa myös te voitte esittää kysymyksiä ja jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Jokainen saa edetä itselleen sopivaan tahtiin, sillä materiaali on saatavilla viisi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen.

Seuraava kurssi alkaa 26.8.2024

Tervetuloa matkalle kohti kiitollisempaa ja parempaa elämää!