VERKKOKURSSIT

Kiitollisuuskoulu 2 (aloitus 2.9)

Kiitollisuuskoulu 2 (aloitus 2.9)

Kiitollisuutta ei voi olla elämässä liikaa! Ja koska kiitollisuus lisääntyy vain sitä tuntemalla, olemme vastanneet toiveeseenne saada entistä enemmän kiitollisuutta arjen hulinaan tarjoamalle teille kurssin Kiitollisuuskoulu 2.

Olemme kuunnelleet toiveitanne, jonka takia kurssilla on entistä enemmän käytännön vinkkejä ja kiitollisuutta lisääviä harjoituksia, mutta myös tuttuun tapaan luentoja ja tietoa.

Kurssi on itsenäinen kurssi eikä sille osallistuminen edellytä aiemmalle kurssille osallistumista.

Kiitollisuuskoulu 2 starttaa maanantaina 2.9.2024

59,00

Kiitollisuuskoulu 2 on neljän viikon verkkokurssi. Materiaalia tulee tuttuun tapaan aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Viimeisellä viikolla on yhteinen live, jossa olemme teiltä askarruttavien teemojen äärellä.

Kurssilla ollemme seuraavien suurempien teemojen äärellä:

  1. Kiitollisuus, kestävä onni ja positiivisuuden kierre
  2. Kiitollisuus jaksamisen voimavarana
  3. Kiitollisuus menestyksen mahdollistajana
  4. Kiitos, että olen juuri minä!

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi viisi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen, joten voit tarvittaessa ottaa itsellesi enemmän aikaa kurssin läpikäymiseen tai halutessasi vaikkapa palata samojen teemojen äärelle useita kertoja.

Kurssialustana toimii oma alustamme, joka kirjautumisohjeet saat sähköpostiisi kirjautumisen yhteydessä.Mikäli sähköpostia ei kuulu, kannattaa kurkata roskaposteista, jonne viestit toisinaan valitettavasti ovat ohjautuneet.