VERKKOKURSSIT

Kasvun kokemus – onnea omasta puutarhasta: Talviviljely

Kasvun kokemus – onnea omasta puutarhasta: Talviviljely

Talven tullessa moni ajattelee että ”tämä oli tässä” puutarhaelämän osalta mutta se ei ole enää totta! Tule mukaan ja opi tekemään talvikylvöjä ja saat omia, ekologisia, terveellisiä, lähituotettuja ja herkullisia lehtivihanneksia sekä juureksia heti kevään alkaessa!

Talviviljely on erityinen tapa viljellä täällä meillä Pohjoismaissa. Viljelytapa on itseasiassa luonnon imitoimista ja tapa saada aikainen sato omasta puutarhasta.

Talviviljely verkkokurssilla opit talviviljelyn perusperiaatteista ja saat hyödyllisiä vinkkejä niiden kanssa onnistumiseen!
Tämän verkkokurssin jälkeen voit vuodesta toiseen tehdä talvikylvöjä omassa puutarhassasi ja oppia lisää niistä mahdollisuuksista mitä luonto ja puutarha sinulle voi tarjota!

Kurssilla:
– Opit tekemään meidän ilmastoomme sopivia kylvöjä ja tuottamaan lähituotettua satoa omasta puutarhastasi heti puutarhakauden alusta.
– Saat käytännöllisen ja selkokielisen opin talviviljelyä varten ja voit jatkossa tehdä kylvöjä vuodesta toiseen

Olisiko nyt sinun aikasi oppia jotain uutta, hauskaa ja hyödyllistä ja nauttia omasta sadosta ennen kuin kausi on edes kunnolla päässyt käyntiin?

39,90

Talviviljely verkkokurssi koostuu kahdesta osasta:

Talviviljely osa 1: Esivalmistelut puutarhassa ja vinkkejä lajikevalintoihin.
Kurssi katsottavissa joulukuu 2022 alkaen.

Talviviljely osa 2: Kylvöjen teko käytännössä ja muita mielenkiintoisia vinkkejä aikaiseen satoon.
Kurssi katsottavissa helmikuu 2023 alkaen.

Kurssilaiset saavat myös talvikylvö muistilistan, jonka avulla kylvöjen teko on helppoa myös verkkokurssin katsomisen jälkeen. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus liittyä suljettuun facebook -ryhmään, jossa saat puutarhuri Leonna Aho-Ryhäseltä henkilökohtaisia vinkkejä ja ideoita puutarhaasi. Jaettu ilo on usein paras ilo!

 

Kurssin materiaali on käytössäsi kesäkuun loppuun saakka

Kurssin vetäjänä toimii valovoimainen, ihastuttava ja valtaisan ammattitaitoinen puutarhurimme Leonna Aho-Ryhänen