VERKKOKURSSIT

Hyvin riidelty (28.8 alkaen)

Hyvin riidelty (28.8 alkaen)

On aika päivittää omia vuorovaikutustaitoja riitatilanteissa ja suhteutumista konflikteihin: riidat on nimittäin hyvä asia ja niitä ei ole syytä pelätä tai kartella. Riita on parhaimmillaan oppimiskokemus, mikä parantaa itsekunnioitusta ja vahvistaa suhdetta toiseen. Jännitä kuuluu terveeseen vuorovaikutukseen ja tällä kurssilla opit kohtaamaan konflikteja rakentavalla tavalla.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jolla riidat jää käsittelemättä, mutta eivät katoa mihinkään tai tilanteet kärjistyvät hallitsemattomasti. Kurssi tarjoaa työkaluja tyypillisiin haastaviin vuorovaikutustilanteisiin sekä niihin hetkiin, kun asian puheeksi ottaminen on vaikeaa. Tulet oppimaan, miten riidat yleensä rakentuvat ja mitä tyypillisiä virheitä teemme näissä tilanteissa.

Kurssi kestää viisi viikkoa ja voit itse rytmittää mihin tahtiin katsot kurssimateriaalin. Saat joka viikko katsottavaksi 2-3 videota ja mahdollisia tehtäviä, jotka voit halutessasi tehdä arjen keskellä liikaa aikaa viemättä. Kurssilla on myös live, jonka aikana käydään läpi kurssilaisten kysymyksiä liittyen riitelemisen taitoihin ja haastavaan vuorovaikutukseen.

Kurssista on apua arkisiin tilanteisiin esimerkiksi pari- ja ystävyyssuhteissa, lasten kanssa, työpaikalla, esihenkilötyöhön tai ammattilaisille, jotka työskentelevät haastavissa tilanteissa.

Sinulle, joka haluat kehittää vuorovaikutustaitojasi ja oppia kääntämään riidat lahjaksi.

Kurssi alkaa 28.8.2023

 

59,00

OHJEITA KURSSILLE ILMOITTAUTUVILLE:

Ilmoittautumisen yhteydessä saat kaksi sähköpostiviestiä, joissa toisessa on ohjeet kurssialustalle liittymisestä. Mikäli sähköposteja ei ala kuulua, kannattaa kurkata roskaposteista. Joskus valitettavasti viestit päätyvät sinne.