Tervetuloa matkaamme mukaan!

Moni vanhempi kaipaa tukea teini-ikäisen vanhempana olemiseen. Helposti saatavilla olevalle ja konkreettiselle tuelle on tilausta. Kurssin tavoitteena on tuoda näkökulmia ja auttaa vanhempia ymmärtämään omaa nuorta jakamalla tietoa ja tukea vanhemmuuden välillä hyvinkin haastavassa tehtävässä.

Löydät alta kaikki kurssin osuudet ja pääset myös tutustumaan meihin kurssin pitäjiin. 
Toivomme, että kurssi herättää myönteisiä oivalluksia ja asenteita teini-iän tärkeään kehitysvaiheeseen liittyen ja tarjoaa konkreettisia vinkkejä ja työkaluja kurssin aikana läpikäytyihin teemoihin.

Terkuin,Ida ja Erika

Kurssi ohjaajat

Author

Erika Maksniemi on kasvatuspsykologian tutkija Helsingin yliopistosta, joka tutkii murrosikäisten sosiaalisen median käyttöä, psykologista hyvinvointia ja unitottumuksia. Erika on koulutukseltaan luokanopettaja ja terveystiedon aineenopettaja ja on toiminut myös pedagogisena konsulttina ja opettajankouluttajana useiden vuosien ajan ajan.

Author

Ida Nevalainen on MARKED nimisen koulutusyhtiön perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt erityisluokanopettajan tehtävissä peruskoulussa ja kehittänyt MARKED menetelmän nuorten tunnekasvatuksen edistämiseksi. Ida on kouluttanut lasten ja nuorten parissa työskenteleviä ammattilaisia tunne- ja vuorovaikutustaidoista ja työskennellyt lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttisen ohjauksen ja konsultoinnin parissa.

Vanhempien kurssi

45,00
Käyttöoikeus 3 months